Projecten

 

Op deze pagina een overzicht van de bedrijven waar LEDatWORK grotere of kleinere projecten heeft gedaan. Allemaal klanten waar een aanzienlijke energiebesparing is bereikt! Bij sommige projecten plaatsen we enkele foto’s van het eindresultaat.


Software bedrijf 42 in Zoetermeer. 42 is opgericht in 2003 als een in JAVA gespecialiseerd software bedrijf en is inmiddels doorgegroeid tot een full service IT organisatie met zo?n 40 medewerkers met een hoofdkantoor in Zoetermeer. Van hieruit werken vakkundige en gemotiveerde professionals dagelijks aan het realiseren en beheren van slimme maatwerk oplossingen.

LEDatWORK realiseerde in het gehele pand van 42 de nieuw aangebrachte LED-verlichting, wat 42 een aanzienlijke jaarlijkse besparing op de energiekosten oplevert.


Recreatiecentrum Oostervant in Rotterdam. Gelegen in het hart van Rotterdam ligt Recreatiecentrum Oostervant. In deze multifunctionele accommodatie staan beweging, ontspanning, ontmoeting en lachen centraal. Er zijn meer dan 30 verschillende activiteiten. Voor jong tot oud. Sport, spel, eten en drinken. Waterpret, dans, een cursus of gewoon voor de gezelligheid.

LED led lamp verlichting

LED led lamp OostervantOostervant LED verlichting


De Koraaljuffer en De Waterjuffer in Berkel en Rodenrijs. In deze twee appartementscomplexen verving LEDatWORK in opdracht van de Verenigingen van Eigenaren (VvE) in de bestaande armaturen de energieslurpende P.L. lampen en vlinderlampen door led-plaatjes van 10 Watt of 15 Watt. In de trappenhuizen zijn in de wandarmaturen led-plaatjes met noodvoorziening aangebracht.

Let wel: in de twee maanden direct ná deze klus bespaarde De Waterjuffer maar liefst 976 kWh elektriciteit, vergeleken met 2015.
Een besparing van ruim 25 procent!


Snoei Tuinmaterialen uit Bleiswijk is hét adres voor jouw tuin. LEDatWORK renoveerde bij Snoei ruim 60 armaturen: eerst 58-watt buizen, nu energiezuinige 25-watt LED-buizen. Verder in diverse armaturen RADAR LED-buizen gemonteerd: branden standaard op 15% vermogen, bij beweging op volle lichtkracht. In showroom LED-panelen geplaatst van 300 x 1200 mm – 4000K: showroom heeft nu mooie, egale lichtintensiteit.

energiebesparing - Snoei Bleiswijk

energiebesparing - Snoei Bleiswijk

Snoei Bleiswijk

energiebesparing - led-verlichting

energiebesparing - Snoei Bleiswijk - led-verlichting


Andere opdrachtgevers van LEDatWORK:

Recent

Verenigingen van Eigenaren – VVE’s

  • Vereniging van Eigenaren VvE Centerpoint – Hellevloetsluis (Landhoofd 1-42 – 3223 DK)
  • Vereniging van Eigenaren VvE de Beekjuffer – Berkel en Rodenrijs (Griendstraat – 2651 NN)
  • Vereniging van Eigenaren VvE de Barkas – Rotterdam (W.G. Witteveenplaats 113 – 3071 MA)
  • Vereniging van Eigenaren VvE Appartementengebouw SAGE – Bergschenhoek (De Eilanden 53-68 – 2662 AP)
  • Vereniging van Eigenaren VvE Maaskade – Rotterdam (Maaskade – 3071 NE)

Overige

Reacties zijn gesloten.