LED in het Nieuws

LED-verlichting wint steeds meer terrein. Steeds vaker stappen bedrijven en particulieren over op deze zuinige en milieuvriendelijke verlichting. Hieronder een greep uit het nieuws over LED-verlichting.

Nieuwsgierig geworden? Weten wat voor uw bedrijf de mogelijkheden zijn? Neem contact op met LEDatWORK!

 

duurzaamheid besparen investeringsaftrek EIA24 januari 2017 – EIA 2017 – Energie-investeringsaftrek: wat is er voor u mogelijk?

De EIA 2017 (Energie-investeringsaftrek) is een fiscale regeling waarmee de overheid u ondersteunt bij investeringen in energiebesparende bedrijfsmiddelen en duurzame energie. Wanneer u gebruik maakt van EIA, heeft u als ondernemer dubbel voordeel: uw energiekosten gaan omlaag én u betaalt minder belasting. Heeft u plannen om voor uw (nieuwe) kantoor, ziekenhuis, hotel, magazijn, productieruimte of VvE op de juiste wijze te investeren in LED-verlichting? LEDatWORK geeft advies over de EIA 2017.

Lees het gehele artikel op deze website.


tuinder Westland

6 januari 2017 – Tuinder Westland gaat over op knalroze LED-lampen

Een teler uit Monster heeft na een proef besloten zijn kas van 16.000 vierkante meter te verlichten met led-lampen. Dat is duurzamer en zuiniger, schrijft Omroep West.

Koppert Cress is het eerste bedrijf in Nederland dat op zo grote schaal werkt met led-lampen. Elders experimenteren tuinders al wel in kleinere kassen met led-lampen of met een combinatie van led-verlichting en de ouderwetse gasontladingslampen.

Lees het gehele artikel op de website van de NOS.


gemeente straatverlichting

23 september 2016 – Bloemendaal stapt over op duurzame straatverlichting

De gemeente Bloemendaal gaat de openbare verlichting verduurzamen door over te stappen op LED-verlichting en deze ’s nachts te dimmen. Met de nieuwe lampen worden zowel kosten als energie bespaard. Inwoners kunnen meedenken over de vorm en de lamp. De nieuwe verlichting wordt ‘s nachts gedimd Wethouder Richard Kruijswijk: “de LED-verlichting is zuiniger dan de lampen die we gaan vervangen. Bovendien gaan de nieuwe lampen tot vijf keer langer mee en zijn ze minder storingsgevoelig.

(Het artikel van de gemeente Bloemendaal is helaas niet meer beschikbaar op hun website.)


Bergschenhoek Lansingerland gemeente straatverlichting

juni 2016 – LED-verlichting in gedeelte Bergschenhoek

Van maandag 27 juni tot en met vrijdag 8 juli plaatste de gemeente Lansingerland LED-lampen in de openbare verlichting in een gedeelte van Bergschenhoek. 
Voordelen en duurzaamheid LED-verlichting geeft wit licht. Hierdoor is het zicht op straat beter. De gemeente liet de huidige armaturen passend maken voor de nieuwe LED-lampen. Zo gaan de bestaande armaturen extra lang mee. En hoeven ze niet vervangen te worden door dure LED-armaturen.

Lees het gehele artikel op de website van de gemeente Lansingerland.

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.